[Röportaj] Peska 20124 Asya IFX Expo Fonu Yönetimi Nova!Kavşak

要懂汇圈网 24 0
要懂汇

坚持原创,成为全球投资者的交流社区

没有人比我更懂汇

[Röportaj] Peska 20124 Asya IFX Expo Fonu Yönetimi Nova!Kavşak

[Röportaj] Peska 20124 Asya IFX Expo Fonu Yönetimi Nova!Kavşak-第1张图片-要懂汇圈网

[Röportaj] Peska 20124 Asya IFX Expo Fonu Yönetimi Nova!Kavşak-第2张图片-要懂汇圈网

Bu Asya IFX Expo'da Peska'ya odaklandık ve benzersiz marka cazibesini keşfettik.Fon yönetimi alanında "Dijital Oasis" olarak bilinen Peska, basit ve verimli işletim deneyimi ile kullanıcının sermaye yönetimi yöntemini yavaş yavaş değiştiriyor.

Peska sadece mevduat, geri çekilme, transfer ve döviz borsası yapmakla kalmaz, aynı zamanda yenilikçi olarak satıcı web sitesinde yeni bir favori ödeme yöntemi haline gelir.

[Röportaj] Peska 20124 Asya IFX Expo Fonu Yönetimi Nova!Kavşak-第3张图片-要懂汇圈网

[Röportaj] Peska 20124 Asya IFX Expo Fonu Yönetimi Nova!Kavşak-第4张图片-要懂汇圈网

Uygun ve verimli bireysel kullanıcılar için Peska, sıkıcı bankacılık sürecine veda etmek anlamına gelir ve bir katkı işlemi fonları kolayca yönetebilir.

Tüccarlar için Peska, aynı zamanda benzeri görülmemiş ödeme kolaylığı ve güvenlik garantisi sağlar, tüccarların piyasa nabzını doğru bir şekilde kavramasına ve müşteri ihtiyaçlarını karşılamaya yardımcı olur.

[Röportaj] Peska 20124 Asya IFX Expo Fonu Yönetimi Nova!Kavşak-第5张图片-要懂汇圈网

[Röportaj] Peska 20124 Asya IFX Expo Fonu Yönetimi Nova!Kavşak-第6张图片-要懂汇圈网

Röportajda şirket çalışanlarının ana hedef pazarının Japonya ve diğer Güneydoğu Asya ülkeleri olduğunu tanıttığını belirtmek gerekir.

Bu alanlar sadece ekonomik değil, aynı zamanda yenilikçi finansal hizmetler için güçlü bir talebe sahip ve Peska'nın gelecekteki gelişimi için sağlam bir temel oluşturuyor.

Peska markasının sürekli yetiştirilmesi ve genişlemesi ile, küresel sermaye yönetimi alanında daha göz kamaştırıcı ışık çiçek açacağına inanıyoruz.

标签: FX Expo IFX

发表评论 (已有0条评论)

还木有评论哦,快来抢沙发吧~